Belastingen voor de ondernemer

De Belastingdienst verwacht van jou als ondernemer dat je jouw belastingaangiftes juist en op tijd indient. Hierbij gaat het niet alleen om jouw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, maar ook om de omzetbelasting.

Aangifte omzetbelasting (btw)

Je moet belasting betalen over de omzet die je genereert met het verkopen van producten of leveren van diensten. Dit wordt omzetbelasting of btw genoemd. De meeste ondernemers doen elk kwartaal aangifte. Om een juiste btw-aangifte te kunnen doen, is het van belang dat jouw administratie actueel en juist is. Laat je jouw administratie door ons verzorgen? Dan regelen wij ook elk kwartaal jouw btw-aangifte.

Aangifte inkomstenbelasting

Als ondernemer betaal je inkomstenbelasting over de winst die je maakt. Deze winst geef je jaarlijks door aan de Belastingdienst via de aangifte inkomstenbelasting. Laat je jouw administratie door ons verzorgen? Dan regelen wij ook de aangifte inkomstenbelasting.

Houd je zelf jouw administratie bij, maar wil je jouw btw-aangifte en/of aangifte inkomstenbelasting door ons laten verzorgen? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je geen ondernemer?

Klik hier