Boekhouding voor leden van de NVRG

Een vaste prijs voor jouw administratie

Wij bieden pakketten voor het verzorgen van jouw complete boekhouding aan tegen een vast bedrag per maand. Hierdoor weet je van tevoren precies wat je hiervoor kwijt bent. Wat je binnen het standaardpakket van ons mag verwachten, lees je hieronder.

  • Verwerken in- en verkoopfacturen
  • Koppeling met zakelijke rekening(en) voor het automatisch ophalen van transacties
  • Kwartaalaangifte btw (indien niet vrijgesteld)
  • Gebruiksvriendelijke tool voor het opstellen en versturen van facturen (max. 100 p/m) én uploaden van inkoopbonnen & -facturen
  • Aangifte inkomstenbelasting (met fiscaal partner)
Type onderneming Omvang (jaaromzet) Tarief verzorgen boekhouding
Eenmanszaak ≤ € 25.000
≤ € 50.000
> € 50.000
€ 57,50 p/m
€ 77,50 p/m
vanaf € 97,50 p/m
VOF ≤ € 25.000
≤ € 50.000
> € 50.000
€ 87,50 p/m
€ 107,50 p/m
vanaf € 127,50 p/m
BV n.v.t. vanaf € 167,50 p/m
(incl. loonstrook dga)

Alle tarieven zijn exclusief btw.

Ben je startend ondernemer?

Dan kan je profiteren van kortingen in de eerste twee jaar. In het eerste jaar krijg je 15% korting op het vaste tarief. In het tweede jaar is dat 7,5%. Deze korting geldt voor alle vaste tarieven, met uitzondering van de werkzaamheden die wij verrichten op basis van een uurtarief. Wij zien jou als startend ondernemer wanneer jij je als klant bij ons aanmeldt binnen zes maanden na inschrijving in de Kamer van Koophandel.

Offerte- en facturatietool

Een gebruiksvriendelijke omgeving waarin je al jouw offertes en facturen kunt maken en digitaal naar jouw klanten kunt versturen. Inbegrepen tot 100 facturen en 100 offertes per maand, maar is indien gewenst uit te breiden.

Betalingsherinneringen kunnen handmatig of automatisch worden verstuurd, afhankelijk van jouw wens. Ook inkoopfacturen kan je in dit systeem uploaden, waardoor je in één keer inzichtelijk hebt welke betalingen je nog moet doen.

Collectieve verzekeringen NVRG

Via DBA advies sluit je als lid van de NVRG een interessant verzekeringspakket af, bestaande uit de volgende verzekeringen:

  • gecombineerde bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • bedrijfsrechtsbijstandverzekering.

Het pakket kan eventueel uitgebreid worden met diverse andere verzekeringen, zoals een inventarisverzekering waarmee je jouw praktijkinventaris kunt verzekeren.

Als lid van het NVRG profiteer je hierdoor van uitstekende dekkingen tegen gunstige premies.

Wil je meer weten over het verzekeringspakket?
Klik hier